Dimsum Reizen, Bijzondere Reizen naar Azië

Dimsum Reizen organiseert individuele reizen op maat naar Azië

/www.dim-sum.nl

Uw voordelen

Individuele reizen

100% op maat gemaakt

Unieke routes

Persoonlijk samengesteld door onze ervaren reisspecialisten

Meet a local

Kook, eet, wandel en fiets met locals

Beleef Azië

Kies uw bestemming

Show me your horizon

Wie zijn wij?

Met hart en ziel organiseren wij al meer dan 17 jaar bijzondere reizen naar Azië. We verzorgen maatwerkreizen naar alle uithoeken van het continent waar wij zelf geen genoeg van kunnen krijgen. Onze regiospecialisten hebben ontzettend veel reiservaring en verzetten bergen om van uw reis een beleving te maken.

Meer over ons
770-829-1471

Meet a local

Persoonlijke ontmoetingen tijdens uw reis! Onze activiteiten zijn beslist een aanrader: zo kunt u op bezoek bij mensen thuis met wie u samen kookt , eet of thee drinkt. Dit is al mogelijk in 19 van onze bestemmingen.

Samen koken
678-536-5953

Actief op reis!

Tijdens uw rondreis bieden wij u graag korte wandel- of fietsroutes aan, met of zonder lokale begeleiding. Dat kan variëren van een halve dag fietsen op de bonnefooi tot een paar dagen trekken over oude Pelgrimspaden. U vindt deze actieve arrangementen bij onze excursies en bouwstenen.

Wandel & Fiets
8125191682

Foodies opgelet!

Cultuur snuiven via de smaakpapillen. Waar kan het beter dan in Azië? Onze reizen zitten bomvol optionele activiteiten om je vingers bij af te likken.

streetfoodtour Vietnam

RUIG! reizen off the beaten track

Reizen met een unieke route, off the beaten track. Wij organiseren graag reizen die verder gaan dan de hoogtepunten van een land alleen. Op zoek naar bergvolkeren, nomaden, authentieke festivals, ruige ongerepte hooglanden ver van alles, heilige bergen en pelgrimspaden. Speciaal voor reizigers die graag nog wat verder linksaf willen slaan.

meer
herbarism

Familiereizen

Privé rondreizen voor uw gezin maken we graag helemaal op maat. De familiereizen die wij op de site hebben staan, zijn samengesteld op basis van onze eigen persoonlijke ervaringen. 

Samen naar Azie
3058916990

Plastic Soup Foundation

Wij doneren € 5,-  bij elke boeking aan de Plastic Soup Foundation om de plasticsoep in onze oceaan te verkleinen.

lees hier meer

Recente reviews

"Dimsum komt waar anderen niet komen...2 x een reis geboekt (Vietnam en Cambodja) en maakt waar wat ze beloven, ook (met) de grandioze mensen die werkzaam zijn voor en met hen in de diverse landen..."

Bekijken
4848634996

Huwelijksreizen

Van hemelbed tot mountain bike! Actieve huwelijksreizen - 100% op maat gemaakt voor jullie twee. Hier lanceren wij onze allerleukste, meest romantische en meest gevarieerde actieve huwelijksreizen naar Azië op deze aardbol!

Er op af!
7653005617

Festivalreizen

Al jaar en dag zoeken wij de leukste en kleurrijkste festivals op in Azië. Hier hebben we ze voor u bij elkaar gezet. Maak een keuze en onze reisspecialist neemt het op in uw rondreis!

Festivals in Azie

Verdieping

In de oude verdiepingskelder van ons kantoor aan de Minrebroederstraat te Utrecht organiseren wij graag kleinschalige workshops & lezingen om zo nog meer te leren over de bestemming waar u naar toe reist.

Leer meer!